L’estratègia òptima d’inversió que sempre havies desitjat conèixer

Bon dia i benvinguts al meu blog,

En aquest programa comentem l’estratègia òptima d’inversió i perquè els analistes s’equivoquen. La inversió passiva és la nostra gran amiga a l’hora d’invertir. Escolta els nostres consells per saber què és el més important a l’hora d’invertir, per entendre l’Strategic Asset Allocation, i per evitar cometre errors garrafals.

I abans de marxar de vacances, tancant la temporada passada, la 2015-2016, vam revisar la regla 26 (que ens indica que tot canvia de preu, i per tant, pot pujar, però també baixar de preu), la regla 27 (que ens recorda que no hem de predir la direcció del mercat, ni els tipus d’interès, ni la inflació, etc.), la regla 28 (que ens anima a posar la gestió passiva a la nostra vida), la regla 29 (que ens adverteix que entre el 80-90% dels resultats d’una cartera provenen de l’Strategic Asset Allocation), la regla 30 (que ens recorda que la selecció del millor actiu no és important), la regla 31 (que insisteix en què el Tactical Asset Allocation i el Market Timing quasi no aporten valor a la nostra inversió), la regla 32 (que ens diu que existeixen milers d’actius, i que no tots són per a nosaltres), i, finalment, la regla 33 (que indica que hem de parar molt de compte amb els productes que estan sent oferts per agents que tenen una posició contraria a la nostra).

Fet això, vàrem marxar de vacances aquell 2016!! Ja queda menys aquest any per a un altre merescut descans 🙂

Salutacions

*Date una vuelta por nuestros programas de radio aquí.

*Si quieres estar al día de las diferentes actividades  que hacemos y a las que puedes asistir de forma gratuita, suscríbete a nuestros blogs: blog del Dr. Jordi Andreu y de Xema Cardona. ¡CONTAMOS YA CON más de 1.300 subscriptores! ¡Vamos a por los 1.400! Además, por registrarte en nuestro blog te incorporamos a una lista de distribución de material exclusivo.

*¿Quieres saber más de inversión?  Tenemos a tu disposición los libros “Introducción a la Gestión Patrimonial”, “Gestión Patrimonial avanzada” y nuestro canal de youtube

Si te ha interesado este post puede que te guste leer: ¿qué nos espera en 2015? ,Aprender psicología bursátilAprender estrategia de inversión, o ver los vídeos ¿Qué es la gestión patrimonial?¿Qué es el sistema financiero?, o la clase sobre gestión patrimonial que tenemos en youtube…

*Si deseas leer los artículos de forma ordenada y por temáticas utiliza las categorías que aparecen en el menú de la derecha de este blog: buena navegación!

*Cualquier duda, consulta… contacta con nosotros.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s