Banca privada al teu servei!

Bon dia i benvinguts al meu blog,

Quins serveis s’ofereixen des de la banca privada? En aquest programa, el 20, analitzem què és la gestió patrimonial i els serveis financers més importants que convé tenir en compte.

La gestió patrimonial, banca privada o wealth management es caracteritza per oferir una sèrie de serveis financers caracteritzats per la seva independència, la seva professionalitat, la seva recerca de la seguretat, la globalitat d’enfoc, la individualització del servei a les necessitats del client, i per una gestió discrecional.

El més important de la gestió patrimonial (Financial Planning) és el servei de planificació financera, que es dedica a planificar i executar totes les decisions financeres d’un individu. I per tal de dur terme les decisions financeres tinc al meu abast diferents serveis financers, que analitzarem a continuació.

El més senzill de tots és el de correduria, que consisteix en un servei de compra-venta de productes financers. En aquest servei no hi ha cap assessorament. El següent servei financer que comentem és l’assessorament financer, entès com un conjunt de recomanacions personalitzades respecte a productes financers. El nivell superior de servei és la gestió discrecional, on l’entitat duu a terme diferents operacions de compra-venta i inversió en nom i per compte del client, sota un mandat específic i genèric del client.

Finalment, els darrers cinc minuts del programa els dediquem a parlar del futur de les pensions.

Recorda que pots repassar tots els conceptes financers del nostre llibre “Introducció a la gestió patrimonial” a la nostra nova llista de youtube.

*Date una vuelta por nuestros programas de radio aquí.

*Si quieres estar al día de las diferentes actividades  que hacemos y a las que puedes asistir de forma gratuita, suscríbete a nuestros blogs: blog del Dr. Jordi Andreu y de Xema Cardona. ¡CONTAMOS YA CON más de 1.300 subscriptores! ¡Vamos a por los 1.400! Además, por registrarte en nuestro blog te incorporamos a una lista de distribución de material exclusivo.

*¿Quieres saber más de inversión?  Tenemos a tu disposición los libros “Introducción a la Gestión Patrimonial”, “Gestión Patrimonial avanzada” y nuestro canal de youtube

Si te ha interesado este post puede que te guste leer: Aprender psicología bursátilAprender estrategia de inversión, o ver los vídeos ¿Qué es la gestión patrimonial?¿Qué es el sistema financiero?, o la clase sobre gestión patrimonial que tenemos en youtube…

*Si deseas leer los artículos de forma ordenada y por temáticas utiliza las categorías que aparecen en el menú de la derecha de este blog: buena navegación!

*Cualquier duda, consulta… contacta con nosotros.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s